skip to Main Content

Etiketter

Med de høyeste krav til kvalitet, funksjon og ytelse.

Spesial-etiketter til laboratorier og helsevesen

Byråservice produserer etiketter og skjemaer for blant annet alle helseforetak i Helse Sør-Øst. I Norge er vi eneforhandler av etiketter fra den anerkjente produsenten Etisoft.

Jeg ønsker mer informasjon

 Temperatur

Vi leverer etiketter tilpasset en rekke ulike bruksområder. For å tilfredstille strenge krav til temperatur, tilbyr vi etiketter med funksjons-område fra – 196°C til + 130°C. Gjelder også etiketter med print.

 Kjemikalier

Etikettene tåler påvirkning fra sterke kjemikalier som sprit, desinfeksjonsmidler, etanol, formalin, ammoniakk, eosin, eter, eddiksyre, xylen, aceton, hematoksylin, med mer. Dette gjelder også etiketter med print.

 Sikkerhet

Holdbare og sikre etikett-løsninger er et krav for kundene våre innen laboratorie og helsevesen. Vi kan tilby etiketter med permanent lim og en konstruksjon som gjør den umulig å løsne eller bytte uten at etiketten ødelegges.

 Belastning

Lim, etikett-materiale og farge er utviklet for å tåle harde mekaniske, termiske og kjemiske belastninger. Etikettene egner seg for både krumme, så vel som flate overflater.

 Etikett-skrivere

Vi kan tilby etiketter tilpasset en rekke kjente etikett-skrivere og lesesystemer. Etisoft er sertifisert servicepartner for flere av de mest brukte løsningene.

Eurosko konsernet valgte Byråservice

Ta kontakt med meg!

Jeg kan hjelpe deg med priser og alt annet innen etiketter og skjemaer.

Er det noe du lurer på?